Hej Alla,

 

Det har varit ett riktigt upptaget år för oss med många förändringar. Vi har samlat några av de bästa designerna i branschen för att ta fram tidlösa men samtidigt trendiga balklänningar för 2014. Vi har anpassat oss för den skandinaviska marknaden med enkel men samtidigt exklusiv design med tidlösa detaljer. Förutom det har vi justerat priserna, och även tagit in billigare balklänningar så att alla kan ha råd att handla hos oss. Vi har inte tummat på kvaliteten såklart utan det är den vanliga YouMeFashion kvaliteten som gäller. 

 

Vi har även lanserat en helt ny design på vår site. Vi har arbetat efter enkelhet och exklusivitet och tagit bort alla onödiga detaljer. Allt för att du som kund ska få det enklare att hitta din balklänning och bli inspirerad.  Vi har även gjort det enklare att lägga in måtten om du ska beställa en måttbeställd balklänning med bilder som visar exakt hur du ska mäta dig. 

 

Vi har även öppnat ett showroom i centrala Stockholm, i Hornstull dit man kan komma för att få personlig service samt att kunna få testa eller bara att få se klänningarna i verkligheten. Vi har inte alla balklänningar i lager så om du vill komma behöver du maila oss vilket datum du vill komma och vilken klänningar som du är intresserade av. Adressen är Lindsvallsplan 6 och ligger 5 minuter från Hornstulls tunnelbanestation.

 

Förutom det har vi även börjat ta in brudklänningar och bröllopsklänningar och siktar på att bli den ledande online butiken med exklusiva brudklänningar, fast till ett riktigt bra pris. Så håll utsikt för våra nya kollektioner av brudklänningar som kommer under våren 2014. Vi har precis haft vår första fotoskjutning och vi kommer att lägga upp de första bilderna av brudklänningarna snart. 

 

Vi har även infört fri frakt på alla order och utökat vår returrätt till 30 dagar, allt för att du som kund ska känna dig så trygg och säker med ditt köp. 

 

Vi har även tagit in nya och trendiga balklänningar för säsongen 2014 med design som är alldeles underbar. Vi är riktigt stolta över våra nya klänningar som inte bara följer trenden utan sätter trenden. Vi kommer fortsätta att förbättra och utveckla vår site och ta in fler klänningar under hela 2014, så glöm inte att titta in hos oss då och då. 

 

Som ni kanske märker har vi inte legat på latsidan utan utvecklat YouMeFashion för att ni som kunder ska kunna hitta de vackraste balklänningarna som marknaden erbjuder utan att de kostar skjortan. 

 

Vi väl även tacka alla kunder som har skickat in bilder på deras balklänningar, inget för oss gladare när kunder bli nöjda och skickar in bilder till oss, fortsätt gärna med det. Ni hittar bilderna här

 

Förutom det vill vi passa på att önska god fortsättning och välkommen till ett spännande 2014. 

 

Bästa hälsningar.

 

Daniela

    Varor som nämns i nyheten